Emekli Aylığı, İkramiye Hesaplama
Emekli Sandığı web sayfaları ile internet üzerinden Emekli sandığına tabi emeklilerin, emekli aylığı maaşları ve İkramiye hesaplamaları kolaylıkla yapılabilmektedir.
İlgili sayfada sizden istenen Derece, Kademe, Ek Gösterge, Hizmet Yıl, Hizmet Ay, Kıdem Yılı, İkramiye Yılı gibi bilgileri girdikten sonra Ünvan ve Makam göstergelerini seçmeniz istenecektir. Ek gösterge ile makam, temsil veya görev tazminatına ilişkin gösterge toplamını ya da bu alanları boş bırakarak ünvanı seçiniz.
Tüm bilgiler girildikten sonra Hesapla butonuna basarak sorgulamanızı bitirebilirsiniz. Sorgulama sona erdiğinde sayfa üzerinden sorgulama öncesi boş olarak bulunan; Katsayı, Aylık, Taban Aylık Katsayısı ve İkramiye bölümlerine yaptığınız sorgulamayla ilgili bilgiler gelecektir.
Emekli Maaşı ve İkramiye hesaplamak için tıklayınız.
Emekli Aylığı, Maaşı, İkramiye Hesaplama Sorgulama
Etiketler: Aylık Maaş, Emekli, Hesaplama, İkramiye
Emekli Aylığı, İkramiye Hesaplama ile ilgili benzer olabilecek konular...
- Emeklilere İKRAMİYE Müjdesi!..
- Tahmini Emeklilik Aylığı
- Eşimin aylığı bana kalır mı?
- Gecikme Zammı Hesaplama
- Gelir Vergisi Hesaplama
- Emeklilik Hizmet Süresi Hesaplama
- Motorlu Taşıtlar Vergisi Hesaplama
- Gecikme Faizi, Zammı Hesaplama
- İGDAŞ Doğalgaz Faturası Hesaplama
- ÖSS Yerleştirme Puanı Hesaplama (Yeni Sistem)
- TTNet ADSL Kota Aşım Ücreti ve Fatura Hesaplama
- İşveren Sicil Numarası İçin Kontrol Numarası Hesaplama
- Emekli Aylığı, İkramiye Hesaplama Resimleri
- Emekli Aylığı, İkramiye Hesaplama Videoları
- Emekli Aylığı, İkramiye Hesaplama - Ara

28 yıldan beri öğretmenlik yapmaktayım.kronik böbrek hastasıyım.iki aydır diyalize girmeye başladım.%90 sakatlık raprum var.Gelirler Genel Müürlüğüne
rapor hastahane tarafından gönderildi.maaşımdan gerekli oranda vergi indrimi yapılacağını öğrendim ancak emekli olursam ikramiyem vergi indirimi yapılmış
maaş üzerinden mi hesaplanacak değişik şekilde mi bilgilendirirsniz memnun olurum. derecem 1-kademem 4 hala çalışmaktayım.
1987 yılında göreve başladım 20 ay askerlik ve 2 yıl sigortam var 2010 mayıs ayında emekliye ayrıldım maaş ve ikramiyem ne kadardır.bilgiye ihtiyacım var şimdiden teşekürler ayrıca ek göstergem 800 3/3 emekli oldum.
19.05.1962 doğumlu bayan. 10.04.1986 işe giriş 1/3 kademesi 2200, 24 yıl hizmet, VHKİ. Emekli ikramiyemi ve alacağım maaşı hesaplayıp cevap verirseniz memnun olurum.
29.02.1992 – 01.03.1999 yılları arasında Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı’nda Uzman ÇavuÅŸ olarak görev yaptım. 11.11.1999′dan itibaren de KKTC vatandaÅŸlığını alarak Kıbrıs Türk Güvenlik Kuvettleri’ne baÄŸlı Polis Genel Müdürlüğü’nde halen Polis Memuru olarak görev yapmaktayım.
Tüm araÅŸtırmalarıma raÄŸmen, Türkiye’deki çalıştığım Emekli Sandığına tabi olan hizmetlerimin KKTC’ye aktaramayacağımı ve Türkiye’den emekli olabileceÄŸim konusunda bilgi verdiler.Emekli Sandığı-ANKARA’dan yaptığım yazışma sonucunda 8 yıl 8 ay 10 gün hizmet süremin olduÄŸunu öğrendim.
Emekli Sandığı’na tabi olan hizmet yıllarımın KKTC’de ÅŸimdiki mesleÄŸim ile birleÅŸtirmem mümkün mü?
Emekli Sandığı’na tabi olan yıllarım ile Türkiye’den emekli olabilirmiyim?
Veya erken emeklilik için Hizmet yıllarımın eksiklerini yatırmam mı gerekiyor yada Kıbrıs’taki Emeklilik yatırımlarının ve hesabının farklı olmasından dolayı emeklilik hakkı kazanır mıyım?
teşekkürler.
slm
Slm
Gözlerinden rahatsız ssk lı abim için bilginize ihtiyacımız var..
Abim 2000 yılından berri ssk lı ve gözlerinden ağır bi hastalık geçiriyor. Uveit denen bi karmaşık hastalı. ve görme yeteneği gittikçe kayboluyor.. şuan hastanede yatmakta. Soruma gelince abimin malulen emekli olma şartları ve abim 1600 tl mağaş alıyor malulen emekli olduğu zaman kendisine nekadar mağaş bağlanır….???
İyi çalışmalar saygılarımla
Mehmet turgut
öncelikle işlerinizde başarılar dilerim.ve cok teşekkür ediyorum bu bilgileri sgk gidip sorduğum halde bilgi edinemedim.Ben bir soru sormak istiyorum bilgilendirirseniz çok sevinirim .1969 doğumluyum 1994 ocakta işe başladım
1992 de askerlik yaptım ve borçlandım(1992 şubat 1993 mayıs arası)aceba benim emekli olmam için ne kadar daha pirim ödemem gerekiyor.tsk lerinde görev yapıyorum yıpranmamla birlikte hangi tarihte maaşlı olarak emekli olabilirim ne kadar maaş alabilirim.şimdiden tekrar çok teşekkür ederim.
iyi günler babam rahatsızlığından dolayı malulen emekli oldu yüzdü yüz engelli olarak belirlendi maaşından ne kadar kesinti olacağı konusunda bilgi verirseniz çok sevinirim
iÅŸlerinizden baÅŸarılar dilerim Ben 1984 yılı Agustos ayın’da %53 sakatlık raporu ile Kamuda memur olarak çalışmaya baÅŸladım ÅŸu anda 3 derece 3 kademe 1110 gözterge ve 800 Ekgöztergeyle İdari hizmetler sınıfında ÅŸef olarak görevi ifa etmekteyim emekli olmayı düşünüyorum sakat memurların ikramiyeleri normal memurlar gibimi hesaplanıyor yoksa farklı göztergelerlerinkastsayılarlamı hesaplanıyor ?ÅŸu an ben emekli olursam ne kadar ikramiyealırım ÅŸimdididen hepinize saygılar.
01-01-1950 doğumluyum.9 sene emekli sandığına bağlı olarak öğretmenlik yaptım.Halen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde Öğretmenlik yapmaktayım.25-12-2008 tarihinde emekliye ayrılmak istiyorum.Türkiyedeki yaptığım göreve göre haklarımın tarafıma bildirilmesini saygılarımla arzederim.
1978 yılında memuriyete başladım.1995 yılında malulen emekli oldum.zamla beraber suanki emekli maaşımı ögrenmek istiyorum.ayrıca key parası alabiliyormuyum.bu konuda bana yardımcı olabilirseniz cok sevinirim.şimdiden cook teşekkür ederim.
11.11.1985 yılında memuruyete baÅŸladım.470 gün askerlik öncesi sigortam var.20 ay askerlik borçlanmamı ödedim, 5 yıl ise yıpranmam var. Emekli sandığının ‘EMEKLİ MAAÅžI VE İKRAMİYE HESAPLAMA’ sayfasına giriyorum ancak oradaki hanelere KIDEM YILI, HİZMET YILI,İKRAMİYE YILI olarak ne kadar yazacagımı bilemiyorum.Hesaplamanın ne ÅŸekilde olacagı konusunda aydınlatırsanız sevinirim.Åžimdiden teÅŸekkür ederim.
SAKAT OLARAK GÖREV YAPANLAR MEMURLA EMEKLİ İKRAMİYESİ VE EMEKLİ MAAŞI FARKLIMI OLUYOR YOKSA NORMAL GÖREVDEKİ MEMURLAR GİBİMİ HESAPLANIYOR.TEŞEKKÜR EDERİM